6 Ağustos 2010 Cuma

Daha Ne Yapalım ?



Zaman yine su gibi akti, 1000. tika ulasmamizdan cok kisa bir sure sonra 2000. tika ulastik. Blogumuzun yayinda oldugu 3 aylik donemde Ingiltere, ABD, Almanya, Fransa, Urdun, Norvec, Finlandiya, Hindistan, Kuveyt ve Kibris’tan ziyaretcilerimiz oldu (Ciddiyim). Ulkemizde ise Artvin’den Mugla’ya, Samsun’dan Urfa’ya dek bircok noktaya ulastik, mutluyuz, gururluyuz.

Bu gururun verdigi sarhoslukla ipin ucunu iyice kacirdik ve sansli okurumuza Bugatti Veyron Supersport marka bir arac vermeye karar verdik.



Yaptigim(iz) cekiliste Bugatti’yi kazanan sansli okurumuz Mehmet K. oldu (Biliyorsunuz okurumuzun guvenligi nedeniyle soyadini yayinlayamiyoruz !) Kendisini kutlar, kazasiz belasiz surusler dileriz.



Blogumuz bu mutevazi hediyenin yanisira aracin tum vergilerini, bir yillik akaryakit giderlerini ve sansli okurumuzun kesecegi kurbanin ucretini de ustleniyor. Bununla da kalmadik, eger sansli okurumuz bu bir yilin sonunda aracina lpg taktirmak isterse tum masraflar yine blogumuza ait !!!

Aracin akaryakiti 2. Sanayi’deki Gazlioglu Akaryakit’tan saglanacak. Gazlioglu Akaryakit’a blogumuza sponsor oldugu icin tesekkur ediyoruz.

Gazlioglu Akaryakit’in modern tesisleri

Aracin LPG donusum islemleri, yine 2. Sanayi’deki Ibrahim Usta tarafindan yapilacak. Ibrahim Usta LPG’li araclarda kendi gelistirdigi tuplu sistemi kullaniyor. Ustamiz, bu sistemin ozellikle Bugatti Veyron’larda oldukca verimli sonuclar verdigini ifade ediyor.

Ustamiz is basinda

Arac icin kesilecek kurban, Salhane’deki Ahmet Emmi’den temin edilecek. (Yapilacak kavurmayla raki icilebilir, bu gunahi da blogumuz ustleniyor)



Arac su anda Haydarpasa gumrugune inmis durumda. Gumruk islemlerinin tamamlanmasini takiben araci en kisa zamanda Mehmet K.’a teslim ediyoruz.



NOT: Resimdeki aracin donanimi Turkiye donanim paketinden farklilik gosterebilir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mehmet Bey, Tebrik ederim. Kazasız belasız kullanın. İlk cıztak cıztak CD'niz ve güneşliğin içine koyulacak olan "Allah Korusun Duası" benden. Islatmak için kokereç yemeğe götürürsünüz artık.
Nil

WiLdHoney dedi ki...

Mehmet K. Bey selamlar,
Arabanızı güle güle kullanın, fakat aracta bazı eksikler olabilir gümrük şeysi sebebiyle, mesela alta bir mor neon mümkünse simit olacak, ön cama bir telefon tutacağı, bide Tomtom GPS lazımki Izmir-Manisa yolunda yolunuzu kaybetmeyiniz. Bide ön tampona Bi-Xenon sis farı olursa mavisinden araba dadından yinmezz :))
I.Snck

Adsız dedi ki...

Insanın sadakatinin karşılığını alabildiği bir blogu takip etmesi ne kadar güzel. Hediyemi kullanmak icin sabırsızlanıyorum. Burada bloğumuzun değerli yazarı Yücel bey nezdinde Gazlıoğlu Akaryakıt'a, 2. Sanayiden İbrahim ustaya ve Salhane' den Ahmet Emmiye de teşekkür etmek isterim. Manisa yolunda 1000 beygirin tamamına yakınını kullanmak için elimden geleni yapacağım. Ayrıca blogumuz tarafından günah üstlenme hizmetinin devamınıda diliyoruz.
Saygılarımla.
Mehmet K (Esrarengiz talihli)